Voorbereiding lustrum Ramon de Rondtoernooi in volle gang

27-05-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het Ramon de Rondtoernooi is een dag om Ramon de Rond, die 19 maart 2015 overleed na 12 jaar strijden tegen de verschrikkelijke ziekte kanker, te eren en te herinneren in de sfeer die hem zo kenmerkte. Maar ook een dag om het leven te vieren met mensen die je lief zijn. Dit alles met het doel om, naar de wens van Ramon, een mooi bedrag op te halen voor Kika.

Het vorig jaar geïntroduceerde jeugdtoernooi in de ochtend is gegroeid van 12 naar 34 teams en daarmee helemaal vol. Bij het middagtoernooi voor volwassenen is nog wel plek, dus wil je met je vrienden, familie of collega’s een leuke, gezellige en sportieve dag beleven waarbij je ook nog het goede doel steunt, schrijf je dan nu nog in via de website. Nieuw dit jaar is de toernooi app waar alle wedstrijden, van programma tot uitslag en stand live te volgen zijn via de link https://www.tournify.nl/live/rdrtoernooi2019

Om er een echt familiefeest van te maken, is er naast voetbal voor iedereen iets te doen. Voor de kinderen is er een kidsplein met diverse springkussens en stormbanen voor verschillende leeftijdscategorieën en bij goed weer zal een waterglijbaan ervoor zorgen dat het de aanwezige kinderen deze dag aan niets zal ontbreken. Ook zijn er meerdere food stands aanwezig.

De muzikale omlijsting van de dag zal worden verzorgd door huis dj Arne van der Zande drive-in show, Vlaardings duo BEM, upcoming Vlaardings talent Ray Lubrecht en de avond zal worden afgesloten door coverband Loose Tights. 

Het bijgevoegde promo filmpje is gemaakt door Ronald van der Bie van RonBieMedia 

Voor meer informatie is er de website:  www.ramonderondtoernooi.nlGerelateerd