Vrijwilligers worden verwend

21-05-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De gemeente Vlaardingen wil de vele vrijwilligers bedanken voor hun belangrijke bijdrage aan de Vlaardingse samenleving. Hiervoor is het Servicepunt Vrijwilligers zaterdag 13 juni weer aanwezig op het Vlaardingse Loggerfestival, dit jaar met een Verwentoer voor vrijwilligers. Op het Loggerfestival, die door vele Vlaardingers wordt bezocht, zijn vrijwilligers de Vips!

Vrijwilligers  kunnen met een toegangskaart een toer maken over het Loggerfestival. Op diverse plekken van het festival kunnen ze genieten van een gratis hand- of gezichtsmassage, een versnapering en een leuk aardigheidje. Speciaal voor vrijwilligers, om optimaal te ontspannen en te genieten van het Loggerfestival.

Hoe meedoen ?

Elke organisatie waar vrijwilligers deel vanuit maken kan het aantal benodigde of gewenste kaarten vooraf doorgeven aan het Servicepunt Vrijwilligers. Als het aantal aanvragen voor kaarten hoger is dan het aantal plaatsen kan het zijn dat een organisatie minder kaarten ontvangt dan gewenst. Vraag daarom niet meer kaarten aan dan nodig. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk vrijwilligers kans krijgen van de Verwentoer gebruik te maken.

Geef het aantal kaarten dat u voor uw vrijwilligers wilt ontvangen tijdig door, maar uiterlijk 1 juni via vrijwilligers@vlaardingen.nl . Vermeld duidelijk uw naam en adresgegevens, zodat de kaarten op de goede plek komen. Dit mailadres is ook voor al uw vragen maar bellen kan ook via 010 2484000.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date