Warme trui kan weer uit aan de Louise de Colignylaan

14-09-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Afgelopen week meldden we dat in één van de flats aan de Louise de Colignylaan een deel van de bewoners in de kou zat. Medio augustus waren er werkzaamheden uitgevoerd in de retourleiding van de verwarming en er moest een onderdeel vervangen worden. Dat specifieke onderdeel zou echter pas op 20 september beschikbaar zijn, zo vertelden de monteurs van het bedrijf dat zich er mee bezig hield. Woningstichting Samenwerking, eigenaar van de flats, gaf in eerste instantie niet thuis.

Overdag was het allemaal geen probleem, maar ’s avonds en ’s nachts is het natuurlijk wel wat kouder. Zo koelt het 's avonds al af naar een temperatuur van een graad of 6. Even de verwarming aanzetten was er voor 13 van de 65 huishoudens in de betreffende flat niet bij. En de bewoners kregen tot gisteren van de eigenaar, Woningstichting Samenwerking, niets te horen.

Bij Woningstichting Samenwerking lieten ze weten dat er iets was misgegaan in de communicatie naar de huurders toe. Er werd snel actie ondernomen en de toezegging was dat een en ander op 17 september gerepareerd zou zijn. Dat werd gelukkig nog een stuk eerder. Eén van de bewoners liet weten: ,,Donderdag 12 september zijn 3 monteurs hier heel de dag bezig geweest en dat onderdeel is geplaatst  waarbij de 13 woningen ontlucht zijn. Het is dus helemaal goed gekomen.’’

 

 Gerelateerd