Categorieën

Service

We hebben een C, een D en een A !

We hebben een C, een D en een A !
Politiek

We hebben een C, een D en een A !

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 05-03-2015
  • Politiek
We hebben een C, een D en een A !
VLAARDINGEN – Een kleine vrachtwagen, drie meer dan manshoge letters, drie fractieleden, één kandidaat voor het Waterschap en een schare eigen kinderen: zie hier de ingrediënten voor een fotosessie van het CDA in Vlaardingen, bedoeld om de aandacht te vestigen op de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.

Veel verkiezingsposters mogen dan al snel afgekeurd worden vanwege het formaat, de drie letters C,D en A van een meter of twee hoog vormden geen probleem. Behalve dan waar het gaat om de hanteerbaarheid, het was namelijk een behoorlijk gesjouw om ze in positie te brengen gisteren bij de dierenweide in het Hof. De plek benadrukte de inspanningen van raadslid Marnix Alderliesten voor het behoud van deze plek en de kinderen waren er natuurlijk bij omdat het CDA zich ook als gezinspartij profileert (en het was woensdagmiddag, dus geen school)

In ieder geval was het koud waardoor op die plek de CDA-ers zo’n beetje de enige aanwezigen waren. Over standpunten werd niet gesproken, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.