Website MATCH MVS online!

07-05-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op de website van MATCH MVS leest u meer over de eerste maatschappelijke beursvloer voor Maassluis, Schiedam en Vlaardingen op 23 mei in de Grote Kerk van Vlaardingen.

Op www.matchmvs.nl kunt u zien welke bedrijven en maatschappelijke organisaties deelnemen en of het ook iets voor u is. De beursvloer is een besloten evenement en alleen toegankelijk voor bedrijven en organisaties die een bevestiging van deelname hebben.

Tijdens dit evenement ontmoet u maatschappelijke organisaties uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam en kunt u hen helpen door uw expertise, materiaal, ruimte of menskracht ter beschikking te stellen. Er wordt met gesloten beurs gehandeld. U maakt een match met een maatschappelijke organisatie door iets aan te bieden en daarvoor iets terug te krijgen. Voorbeelden van vraag en aanbod staan op de website.

Partners in MATCH MVS zijn de Servicepunten Vrijwilligers van de gemeenten Maassluis Vlaardingen en Schiedam, de Maatschappelijke Kring Vlaardingen (MKV) en de Industriële Kring Vlaardingen (IKV). MATCH MVS wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds SV en de Rabobank. 

Doet u mee? Neem dan contact op met Bronja Nijk | bureaunijk@gmail.com  | 06 - 24250166

 

Gerelateerd