Categorieën

Service

Weekendafsluiting op- en afrit Marathonweg

Weekendafsluiting op- en afrit Marathonweg
Nieuws

Weekendafsluiting op- en afrit Marathonweg

  • Redactie
  • 07-06-2022
  • Nieuws
Weekendafsluiting op- en afrit Marathonweg
VLAARDINGEN - De A20 wordt tussen het Kethelplein en het nieuwe knooppunt Vlaardingen verbreed naar drie rijstroken per rijrichting. Alle op- en afritten bij de Marathonweg en de Holysingel worden op deze situatie aangepast. In juni en juli past Rijkswaterstaat de op- en afritten aan van de A20 richting Rotterdam.  

Hinder 
Van vrijdag 10 juni 21.00 uur tot maandag 13 juni 05.00 uur is de afrit Vlaardingen-West bij de Marathonweg afgesloten. In het weekend wordt de afrit aangepast en krijgt twee nieuwe lagen asfalt. RWS maakt ook een stuk van de verbreding van de A20. Van maandag 13 juni 21:00 uur tot dinsdag 14 juni 05:00 uur wordt de laatste laag asfalt nog aangebracht. De werkzaamheden gaan in het weekend dag en nacht door en zorgen voor geluid in de omgeving. Dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden.

Afsluitingen en omleidingen
Voor de werkzaamheden zijn de op- en afrit afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via op- en afrit 9 Vlaardingen bij de Holysingel. Op de A20 is de rechter rijstrook afgesloten. Het verkeer moet rekening houden met 10 tot 15 minuten vertraging.

Data werkzaamheden
10 - 13 juni - Aanpassen afrit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg) en verbreding A20.  
24 - 27 juni - Aanpassen oprit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg) en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel) 
8 - 11 juli - Aanpassen af- en oprit 9 Vlaardingen (Holysingel)