Categorieën

Service

Weer geen schaatsbaan in Vlaardingen

Weer geen schaatsbaan in Vlaardingen
Nieuws

Weer geen schaatsbaan in Vlaardingen

  • Redactie
  • 24-10-2018
  • Nieuws
Weer geen schaatsbaan in Vlaardingen
VLAARDINGEN - Vorig jaar moesten de Vlaardingse plannen voor een schaatsbaan op het laatste moment worden afgeblazen. Dit jaar gaat het opnieuw niet door. De overdekte schaatsbaan in het Hof-Oranjepark komt er pas in 2019. Er bleek nog teveel nodig om de plannen dit jaar al te realiseren. Dat was vorig jaar al niet anders. De grote plannen voor een ijsbaan op een ponton in de haven werden gestaakt vanwege de grote (financiële) risico's.

,,Het is gewoon te kort dag om de plannen die we hebben dit jaar al te realiseren'', zegt Cees Oosterom, voorzitter van de Stichting Winterterras in oprichting. ,,We hebben geen zin in half werk en willen dus niet ergens een klein krabbelbaantje neerleggen.''

De stichting heeft nu dus wel een heel jaar de tijd om toe te werken naar een groot winterevenement in 2019 in het Hof. De naam Winterterras is dan ook niet geheel toevallig, het moet nadrukkelijk de winterse tegenhanger worden van het al immens populaire Zomerterras. Vrijdag wordt de stichting officieel opgericht, die dag ook zal er meer bekend worden over de plannen voor 2019.