Categorieën

Service

Wegens succes gesloten

Wegens succes gesloten
Nieuws

Wegens succes gesloten

  • Redactie
  • 31-12-2019
  • Nieuws
Wegens succes gesloten
VLAARDINGEN – Wie niets moet hebben van vuurwerk maakt slechte tijden door. Dat gold ook voor één van onze lezers die zijn hart wilde luchten, en tevens melding wilde maken van overlast. Maar dat lukte niet:

,,Al dagenlang vergaat horen en zien je in deze buurt door enorme vuurwerk explosies. Groepjes losgeslagen pubers, uiteraard allemaal gehuld in capuchons en/of bivakmutsen, strooien met explosieven dat het een lieve lust is. Zoals iedereen weet is het zinloos om de politie te bellen want die hebben het veel te druk met andere zaken dan het handhaven van hun eigen regels en wetten. Maar gelukkig wordt er op uw site verwezen naar een meldpunt “vuurwerkoverlast.nl”, blijkbaar een initiatief van Groen Links. Hoerááá dacht ik, dan kan de eenvoudige burger toch nog érgens terecht. Wat blijkt ? De site is wegen succes gesloten !! Klinkt bizar maar het staat er echt. https://vuurwerkoverlast.nl/ De eenvoudige burger blijft dus gewoon de pineut. Om nog maar te zwijgen over de onmondige wilde dieren en de compleet getraumatiseerde huisdieren. Zou de redactie misschien een correctie kunnen plaatsen aangaande het niet langer bestaan van deze laatste strohalm ?’’

De website wordt niet door onze site genoemd, maar via een advertentie die Google geplaatst heeft. En inderdaad maakt de betreffende website www.vuurwerkoverlast.nl melding van één van de behaalde successen: de mogelijkheid om vuurwerkvrije zones in te stellen voor gemeenten. Vanaf nu kunt u overlast weer gewoon melden via het algemene nummer van de politie: 0900-8844.