Werk bij viaduct Lepelaarsingel

09-10-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Van maandag 12 tot en met donderdag 15 oktober richt BAAK aan de noordkant van de A20 werkterreinen in en maakt inritten vanaf de Lepelaarsingel. Om de inritten veilig aan te kunnen leggen, worden op de fiets- en voetpaden en de rijbanen voor auto’s rijstroken tijdelijk afgesloten. Het verkeer kan altijd passeren, maar moet rekening houden met wat vertraging.

Dit najaar worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding van de A20. Half oktober wordt gestart met onderhoudswerkzaamheden aan het A20-viaduct over de Lepelaarsingel. Van maandag 19 oktober tot in januari 2021 krijgt het A20-viaduct over de Lepelaarsingel een opknapbeurt. De betonnen landhoofden waar de uiteinden van het viaduct op steunen, worden gerenoveerd zodat ze weer minimaal dertig jaar meekunnen. Vanaf  januari 2021 wordt het viaduct aan de zuidkant vijf meter verbreed. 

Inrichten werkterreinen
Van maandag 12 tot en met donderdag 15 oktober richt BAAK aan de noordkant van de A20 werkterreinen in en maakt inritten vanaf de Lepelaarsingel. Om de inritten veilig aan te kunnen leggen, worden op de fiets- en voetpaden en de rijbanen voor auto’s rijstroken tijdelijk afgesloten. Het verkeer kan altijd passeren, maar moet rekening houden met wat vertraging. 

De werkgebieden voor de onderhoudswerkzaamheden onder het viaduct worden afgeschermd met een hek dat is dichtgemaakt met doek. Dit hek wordt 16 oktober langs het fietspad geplaatst en blijft tot in januari staan. Het voetpad onder het viaduct is dan niet beschikbaar, voetgangers worden via het fietspad geleid. Tijdens werkzaamheden staan bij de twee in- en uitritten verkeersregelaars.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date