Categorieën

Service

Wind speelt kerstmarkt Vlaardingen parten

Wind speelt kerstmarkt Vlaardingen parten
Nieuws

Wind speelt kerstmarkt Vlaardingen parten

  • Redactie
  • 14-12-2019
  • Nieuws
Wind speelt kerstmarkt Vlaardingen parten

Kerstkramen rondom de Grote Markt; vandaag mag het door de harde wind niet zo zijn.

VLAARDINGEN - De harde wind zit de Vlaardingse kerstmarkt flink dwars. De organisatie heeft in overleg met de veiligheidsinstanties en de gemeente Vlaardingen de standhouders met een kraam moeten annuleren voor vandaag. Dit besluit is vanochtend om 09.00 uur met pijn in het hart genomen op een moment dat velen van hen al met hun spulletjes onderweg waren naar Vlaardingen. Geen kramen rondom de Grote Kerk dus vandaag waarmee het evenement de belangrijkste locatie ontdaan ziet van veel van haar aantrekkingskracht.

,,We vinden het de moeilijkste beslissing die we moeten maken, voor onze standhouders die zich er op hebben voorbereid en ook wij zijn zes maanden bezig met de organisatie'', is te lezen op de facebookpagina van de Kerstmarkt. ,,We hopen op uw begrip. We hebben dit besluit genomen om uw veiligheid te garanderen. Kramen vangen nu eenmaal veel wind en de wind wordt té krachtig vandaag.''

De kersthuisjes in de Fransenstraat blijven wel gewoon staan, deze zijn veel minder gevoelig voor de harde wind. U kunt hier dus alsnog genieten van de kerstsfeer.