Aanzet Festival in KADE40

26-06-2018 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Op 4 juli is het grote Aanzet Festival van 13.30 tot 16.30 uur bij Kade 40. Zo bedankt Aanzet alle ouders met jonge kinderen (tot acht jaar) die meededen aan een van de vele Aanzet-activiteiten. 

Stichting Aanzet bood het afgelopen jaar voor deze ouders onder andere informatiebijeenkomsten op de peuterspeelzalen over bijvoorbeeld tweetalig opvoeden en social media gebruik bij peuters. Vrijwilligers gingen op bezoek bij gezinnen om bij hen thuis voor te lezen en veel gezinnen namen deel aan het project Samen leren. Wekelijks bezochten tientallen ouders de ouderkamers. En veel ouders deden weer mee aan Opstapje of Instapje. 

Ouders kunnen met hun kinderen tijdens dit festival van alles doen. Zo is er een heus peuterlaboratorium en wordt er gedanst rondom taal- en rekenactiviteiten. Er is ook een kunstklas en kinderen worden geschminkt. Ook is er een opvoedlounge waar ouders op een relaxte manier kunnen praten over opvoeden. En er is nog veel meer. Vervelen is er niet bij. En alles samen met ouders en kinderen en natuurlijk met de vele gemotiveerde Aanzet medewerkers. Het wordt een groot feest als iedereen komt. 

Zeg het voort….. Komt allen!! Woensdag 4 juli, 13.30 tot 16.30 uur, KADE40, Westhavenkade 40 in Vlaardingen. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis!Gerelateerd