Een diploma-uitreiking om nooit te vergeten op Het College Vos

28-06-2022 Onderwijs Herman van Nieuwenhuizen

Fotografie: Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN – Vandaag werd er op spectaculaire wijze afscheid genomen van de leerlingen van Het College Vos die met succes onlangs eindexamen hadden gedaan; een traditie die vorig jaar was gestart met een heuse ‘verlengde limousine’, een onthaal op de rode loper en luid applaus van de medewerkers van de school, plus trotse ouders en andere familieleden!

Het was een bijzonder jaar voor de leerlingen, en ook een succesvol jaar: zo goed als 100% geslaagden waren er op Het College Vos en die passeerden vanochtend de erehaag aan de Claudius Civilislaan om hun diploma’s in ontvangst te nemen. Als echte sterren, en na dit begin werd deze sterrenstatus nog eens benadrukt in een feestelijk versierde school, waar de familie aanwezig was, er korte speeches werden gehouden en de diploma’s werden getekend en uitgereikt. Voor iedereen was er daarbij een persoonlijke woordje. En als klap op de vuurpijl werden er ook nog eens Oscars uitgereikt aan een aantal leerlingen voor wie dit jaar wel heel bijzonder was geworden, door persoonlijke verhalen of prestaties waarmee ze boven zichzelf uitstegen. De bijzondere beeldjes werden op Het College Vos natuurlijk meer dan Oscars: het waren VOscars!

Kortom, alles klopte uiteindelijk aan de dag, en de herinnering eraan is er één om nooit meer te vergeten. Na de zomer zullen de geslaagden hun carrière voortzetten aan een vervolgopleiding, maar eerst genieten van het succes en vakantie vieren!

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date