Geef je op voor de Shell Pernis Kinderraad

21-04-2017 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN/PERNIS - Heb jij altijd al eens willen weten hoe een olieraffinaderij werkt? Ben jij gek op proefjes? Of wil je misschien later wel werken in de techniek? Dan is de Shell Pernis Kinderraad wat voor jou. Je kunt je vanaf nu aanmelden.

Jaarlijks organiseren Shell Pernis en de Kleine Ambassade de Shell Pernis Kinderraad. De Kinderraad bestaat uit een groep kinderen uit groep 6, 7 en 8 uit Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal, Albrandswaard en Pernis. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Kinderraad 2017-2018. Als je wordt gekozen krijg je in september, oktober en november 2017 op zes woensdagmiddagen themalessen. Bijvoorbeeld over werken in de techniek, veiligheid en duurzaamheid. Deze lessen zijn in Schiedam of in Spijkenisse. Ook ga je naar Shell Pernis toe voor een excursie en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Na deze lessen werken jullie samen later in het jaar een advies voor Shell Pernis uit.

Wil je een plaats in deze Kinderraad en zit je volgend jaar in groep 6, 7 of 8? Stuur dan voor 1 juni een mail naar harmenvandewetering@dekleineambassade.nl met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer, school en een korte motivatie. In de week van 12 juni hoor je of je bent uitgekozen.Gerelateerd