Geslaagde nieuwjaarsreceptie Stichting Aanzet

27-01-2015 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - Stichting Aanzet ontving op donderdag 22 januari de vele vrijwilligers die bij deze organisatie aan de slag zijn. De geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst, in Kade 40, werd bezocht door mensen die actief zijn binnen de projecten Voorleesplezier, Huiswerkbegeleiding of Mentoring. Ook waren mensen aanwezig waarmee wordt samengewerkt bij de Zomerschool. Leerlingen van College het Vos hadden hapjes gemaakt, die zij serveerden aan de bezoekers. Ook de bar werd door leerlingen van deze school gerund. 

De directeur van Aanzet, Marry Broek, verklaarde: ,,Wij zijn blij met jullie'', en bedankte iedereen voor de grote betrokkenheid en actieve inzet als voorlezer, huiswerkbegeleider, mentor of meedenker. De aanwezige vrijwilligers werden door middel van een speelse werkvorm met tweetallen in de gelegenheid gesteld om  te antwoorden op de drie vragen die Aanzet hen voorlegde. Daarvan maakten ze ruim gebruik en dat leverde een groot aantal suggesties op voor verdere verbetering van de uitvoering en voor mogelijke uitbreiding van de inzet van vrijwilligers. Stichting Aanzet zal op korte termijn reageren en de vrijwilligers laten weten tot welke resultaten dat zal leiden. 

Aanzet prijst zich gelukkig met de inzet van zoveel betrokken vrijwilligers en zal zeker nog vaker bijeenkomsten organiseren om op ongedwongen wijze het waardevolle contact met hen te onderhouden. 

Stichting Aanzet
-          wil dat ALLE kinderen hun talenten optimaal benutten met het oog op een mooie toekomst.
-          biedt daarom ondersteuning en uitdaging op het gebied van onderwijs en opvoeding aan scholen, instellingen, ouders en kinderen. 

Meer weten over vrijwilliger worden bij Stichting Aanzet?
Bel 010-2322111 of mail naar info@stichtingaanzet.nl
Kijk verder op onze website: www.stichtingaanzet.nl.

Gerelateerd