Groep 8 zwaait af

10-07-2018 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Een hele lichting Vlaardingse kinderen neemt deze week afscheid van het basisonderwijs om eind augustus als brugsmurf op het voortgezet onderwijs weer onderaan de ladder te beginnen. Dat betekent natuurlijk musicals en in het geval van de kinderen van OBS De Singel aan het Kruidenpad in de Holy ook nog een door de ouders georganiseerde afscheidsdag.

De kinderen waren al om zeven uur 's ochtends de klos voor een ontbijt op school waarna ze op een speurtocht werden gestuurd met elk een ei in de hand. Dat moesten ze de rest van de ochtend heel zien te houden terwijl ze her en der onderweg ouders tegenkwamen die juist hun best deden ze te breken. 's middags nog een golfclinic op Golfbaan Schinkelshoek en een bootcamp in de Broekpolder die werd afgesloten met een frisse duik in de Vaart.

Daarmee was het feest nog niet over want 's avonds werden de kinderen met een discobus opgehaald en na een tourritje bij de kantine van s.c. Twist afgeleverd voor een feestavond waar veel werd gedanst, gezongen, gelachen en uiteindelijk... gehuild om het naderende afscheid van de school en elkaar.

Bekijk de foto's
Gerelateerd