Kom naar de Vlaardingse Zomerschool!

27-04-2018 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Ook deze zomer organiseert Stichting Aanzet de Vlaardingse Zomerschool. Inmiddels al voor de achtste keer! De Zomerschool is bestemd voor leerlingen van groep 8 die na de zomervakantie de overstap maken naar het voortgezet onderwijs. Ook leerlingen die van de 1e naar de 2e klas gaan van het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom.

Tijdens de Zomerschool kan je bijgespijkerd worden in bepaalde vakken en kom je alvast weer in het schoolritme. We werken met een ochtend- en een middagprogramma. Iedere ochtend leggen docenten lastige en belangrijke taal- of rekenonderdelen nog eens aan je uit. 's Middags trek je erop uit voor allerlei leuke en stoere activiteiten. Zoals survivallen in de Broekpolder, een middag koken of surfen in Hoek van Holland. Klinkt wel goed, he?

Er wordt ieder jaar gewerkt met een thema en het thema voor dit jaar is Vlaardingen 1000 jaar. De Zomerschool is de laatste twee weken van de zomervakantie, van maandag 13 augustus tot en met woensdag 22 augustus 2018. We beginnen elke dag om 9.00 uur bij locatie De Windwijzer, Schiedamseweg in Vlaardingen en zijn rond 16.00 uur klaar met de middagactiviteit.

Inschrijven tot 10 juni via www.vlaardingsezomerschool.nl.

Op woensdag 4 juli nodigen we alle kinderen die zich hebben ingeschreven mét hun ouders uit om kennis te maken met de docenten en elkaar. Niet onbelangrijk: De Zomerschool is gratis! 

Lijkt de Zomerschool iets voor jou en heb je zin een leuke afsluiting van je zomervakantie? Schrijf je dan snel in!!! Voor vragen kun je terecht bij Charissa Post via info@vlaardingsezomerschool.nl of 010 -23 22 111. 

De Vlaardingse Zomerschool wordt financieel mogelijk gemaakt door: De gemeente Vlaardingen, alle schoolbesturen, het fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en Stichting Aanzet.Gerelateerd