Kom roeien op het Haring & Bierfeest

26-03-2018 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - De organisatoren van het Haring & Bierfeest roepen de groepen 8 van alle Vlaardingse basisscholen op om mee te doen aan roeiwedstrijden. Deze roeiwedstrijden vinden plaats tijdens het Haring- en Bierfeest op zaterdag 30 juni 2018 en worden georganiseerd én begeleid door Zeekadetkorps Vlaardingen.

Er wordt geroeid met teams van zeven personen (inclusief een stuurman/stuurvrouw). Behalve een zwemdiploma is er geen ervaring nodig. Vooraf kan worden geoefend in overleg, tijdens schooltijd, middagen of avonden. Reddingsvesten zijn aanwezig, evenals de Vlaardingse Reddingsbrigade. Hoe leuk is het om je Vlaardingse basisschoolperiode zo sportief, gezellig en strijdvaardig af te sluiten met je schoolvrienden en –vriendinnen?!


,,Het zou toch geweldig zijn als alle basisscholen minimaal één team inschrijven'', zo meent de organisatie van het Haring & Bierfeest! Aanmelden kan via info@haringenbierfeest.nl. Ook voor meer informatie kun je op dit mailadres terecht. Geef de naam van de school door, de naam van het team, een contactpersoon, een e-mailadres en een telefoonnummer.Gerelateerd