Maak je eigen zomerjurk in 1 dag

03-05-2016 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN – Of je nou zelf kleding wilt leren maken om geld te besparen, het gewoon leuk vindt om zelf iets bijzonders te ontwerpen en uit te voeren of net dat bijzondere kledingstuk nergens kan vinden: bij Any Dress wordt je geleerd hoe je het allemaal zelf kan doen. Op 14 mei kun je deelnemen aan de workshop “Maak je eigen zomerjurk in 1 dag”. Docente is Linda de Boer, onderneemster en eigenaresse van Any Dress.

Linda: ,,Tijdens deze 5 uur durende workshop leer ik je om een eigen jurk te tekenen en vervaardigen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten halzen, mouwen, rokdelen en stoffen, waardoor vele variaties mogelijk zijn. Zo kun je dus ook lekker je eigen creativiteit kwijt. Naai-ervaring is niet vereist, dus iedereen kan aan deze leuke en gezellige workshop deelnemen. En we maken de jurk ook nog eens op jouw maat!’’

Voor een impressie van de beschikbare stoffen, kun je een kijkje nemen bij de stoffen in de webshop van anydress.nl . Bij deze workshop zijn alle benodigdheden en koffie of thee met iets lekkers inbegrepen. Wel wordt het op prijs gesteld als je je eigen naaimachine meeneemt. Mocht je zelf geen naaimachine bezitten, dan zorgen ze bij Any Dress voor een machine . Wil je liever een eigen stof meenemen, dan kan dat ook. Let er wel op dat de stof die je meeneemt een goed rekbare tricot is.

De workshop wordt in een klein groepje gegeven, waardoor er voor iedereen voldoende tijd, aandacht en gelegenheid is om hulp te vragen.

Dag , tijd en locatie: 14 mei van 10.00-15.00 uur bij Any Dress, Korhoenlaan 5, unit 12, bel 212.
Meer info over de workshop op anydress.nl

Gerelateerd