Post een selfie als Wiskid en win een spellenpakket!

27-09-2018 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Stichting Aanzet organiseert van 3 tot en met 24 oktober Wiskids: een ‘hands-on’ tentoonstelling. Het daagt kinderen van ongeveer acht tot twaalf jaar uit om actief aan de slag te gaan. In de Vlaardingse Valkenhof kunnen zij zich uitleven op tientallen puzzels, bouwwerken en proefjes. Zo ervaren ze spelenderwijs veel elementen die om logica en inzicht vragen. Vraagstukken die terugkomen in de wetenschap, techniek, kunst en cultuur. Denk aan symmetrie, ruimtewerking, patronen en architectuur.

En er is nog meer goed nieuws! De Stichting Aanzet geeft hierbij drie fantastische spellenpaketten weg waaronder de Gravitrax kogelbaan! Wat moet je doen? Post een selfie op facebook van jou als een echte Wiskid en tag hierin het evenement Wiskids. De drie origineelste inzendingen maken kans op toffe spelpakketten. De winnaars worden 3 oktober bekend gemaakt! Zet hem op!

Wiskids is leuk en leerzaam voor schoolklassen. Leerkrachten kunnen hun klas aanmelden, via de website kunnen zij zelf een dag en tijdstip reserveren. Maar opa’s, oma’s, vaders en moeders met hun kinderen zijn ook van harte welkom! Hiervoor hoeft niet te worden aangemeld. Je vindt Wiskids in de Valkenhof: Frank van Borselenstraat 93 in Vlaardingen. Een bezoek duurt ongeveer één uur en toegang is gratis.Gerelateerd