Schrijf je in voor de Vlaardingse Zomerschool!

01-06-2016 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - De Vlaardingse Zomerschool is de laatste twee weken van de zomervakantie geopend. Iedere ochtend leggen docenten lastige en belangrijke taal- of rekenonderdelen nog eens aan je uit. ´s Middags trek je erop uit voor allerlei leuke en stoere activiteiten, zoals een survivaltocht in de Broekpolder, een muziek- of dansworkshop of surfen in Hoek van Holland. Saai is de Vlaardingse Zomerschool dus zeker niet! 

De Vlaardingse Zomerschool is een goede springplank voor een droomstart in de 1e  of 2e  klas van het voortgezet onderwijs. Je kunt deelnemen om verschillende redenen:
•             het opfrissen van kennis op het gebied van rekenen en taal;
•             kennismaken en vriendschappen sluiten met andere leerlingen;
•             deelnemen aan afwisselende activiteiten.

Kortom, de Vlaardingse Zomerschool wil je niet missen! 

De Vlaardingse Zomerschool is bestemd voor leerlingen van groep 8 die na de zomervakantie de overstap maken naar het voortgezet onderwijs. Of die van de 1e naar de 2e klas van het voortgezet onderwijs gaan. 

De kosten zijn € 100,- voor twee weken. Maar… we vinden het belangrijk dat alle kinderen kunnen deelnemen. Wanneer de kosten een probleem zijn, bestaat de mogelijkheid van een tegemoetkoming via het  Sociaal Cultureel Fonds van de gemeente Vlaardingen. 

Denk je dat de Vlaardingse Zomerschool iets voor jou is? Geef je dan zo snel mogelijk op vóór 10 juni via www.vlaardingsezomerschool.nl. Er is plaats voor 30 leerlingen; bijna 20 leerlingen gingen je al voor, dus wees er snel bij!!! Heb je vragen? Neem dan contact op met Charissa Post via info@vlaardingsezomerschool.nl of 010 – 232 21 11.

Gerelateerd