Stichting Aanzet: ook voor huiswerkbegeleiding

15-09-2014 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - Leren is leuk als je succes ervaart en als je merkt dat je beter wordt. Voor sommige kinderen kan leren minder leuk zijn. Ze hebben moeite met de basisstof, of het maken en leren van huiswerk lukt niet goed. Deze kinderen kunnen een extra steuntje  in de rug gebruiken. 

Aanzet biedt daarom huiswerkbegeleiding aan huis aan. Deze wordtgegeven door huiswerkbegeleiders, die uw zoon of dochter helpen en begeleiden bij het maken van huiswerk in de vertrouwde huisomgeving. 

Onze huiswerkbegeleiding is individueel en op maat. Op deze manier kunnen we ons richten op de specifieke moeilijkheden waar uw zoon of dochter tegenaan loopt. Door het persoonlijke contact kan de begeleider zijn of haar uitleg richten op de behoefte van de leerling, waardoor hij/zij snel door heeft of de leerling de stof al dan niet snapt. 

Daarnaast wordt er ook hulp geboden bij het maken van een planning en het effectief leren. Samen met de huiswerkbegeleider wordt ervoor gezorgd dat de leerling op tijd is met het leren voor een proefwerk en het maken van het huiswerk. Wij vinden het belangrijk dat de begeleiding voldoet aan uw wensen en daarom is het belangrijk dat u aan kunt geven wat er van de begeleider verwacht wordt. 

Het belangrijkste doel is dat uw zoon of dochter plezier krijgt in school en huiswerk maken. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven aan huis op het door u zelf te bepalen tijdstip. De kosten voor individuele huiswerkbegeleiding zijn: Voor één keer per week € 21,00 per uur. Voor twee of meer keer per week € 20,00 per uur. Indien u geïnteresseerd bent in onze begeleiding of meer wilt weten, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar. 

Voor meer informatie: Stichting Aanzet, tel. 010 - 232 21 11, e-mail: info@stichtingaanzet.nl, www.stichtingaanzet.nl.

Gerelateerd