UN1EK lied in première

31-08-2016 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - Op woensdag 31 augustus 2016 vierde UN1EK de feestelijke première van de videoclip bij het nieuwe UN1EK lied ‘Wij zijn UN1EK’. The making of… Pedagogisch medewerker Angela Esbach schreef het UN1EK lied, bedacht de melodie en verzamelde zangers en zangeressen (de geoefende luisteraar herkent ook de stemmen van Claudia Doesburg en Eric Boerhout van het college van bestuur van UN1EK)

Het UN1EK lied werd begin juli opgenomen in de geluidsstudio van Jaap van Didden producties. Samen met Chloe en Selina van de UN1EK dance squad bedacht Angela een dansje. ,,De hele zomervakantie hebben we met de kinderen in de vakantieopvang het UN1EK lied en het dansje geoefend’’, vertelt Angela. ,,Kinderen konden thuis ook oefenen met de ‘how-to-dance’ videoclip die op YouTube te vinden was.”
 

UN1EK Zomerfeest


Op 17 augustus organiseerde UN1EK een groot zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen om de zomervakantie voor alle kinderen feestelijk af te sluiten. Tijdens het UN1EK Zomerfeest werd ook de videoclip bij het UN1EK lied opgenomen. ,,De meeste kinderen gaan in de zomervakantie op vakantie met hun ouders. We weten dat er ook best veel kinderen zijn voor wie dat er, om verschillende redenen, niet in zit. Medewerkers van UN1EK werden op het UN1EK Zomerfeest ingezet in de sportarena, de creahoek, het techlab, de beautyshop, de foodplaza en de muziek en dansstudio. Met ruim 650 kinderen en hun ouders hebben we er een spetterend en un1ek feest van gemaakt.’’
 

Première


,,De videoclip bij het UN1EK-lied ging vandaag in première. Zo kunnen we samen met alle kinderen nog maandenlang nagenieten van het UN1EK Zomerfeest. Wij maken ondertussen alweer nieuwe plannen voor 2017.’’

UN1EK heeft in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis zes IKC’s voor opvang en onderwijs, tien basisscholen met peuterspeelzaal of startgroep, diverse locaties voor kinderopvang en een sport BSO. In alle locaties biedt UN1EK opvang, onderwijs, ontwikkeling, opvoeding en ontspanning in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De IKC’s van UN1EK hebben een uniek profiel en aanbod zodat kinderen toekomstgerichte kennis en vaardigheden kunnen opdoen. Bij UN1EK werken 800 professionele medewerkers die dagelijks met veel plezier ruim 5.000 kinderen ontvangen en begeleiden in hun ontwikkeling.

 

Gerelateerd