UN1EK onderzoek: win twee bioscoopkaarten

17-11-2016 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Het is de strategie van UN1EK om basisscholen, peuterspeelzalen en kinderopvang samen te voegen in integrale kindcentra. Ieder IKC heeft een UN1EK profiel dat past bij de behoefte van ouders en kinderen in de wijk. UN1EK onderzoekt de mogelijkheden om een vernieuwend onderwijsconcept te ontwikkelen en wil graag weten welke mening en behoefte ouders hebben. 

De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. De samenleving van de toekomst zal veel vragen van de flexibiliteit, creativiteit, digitale vaardigheden en het vermogen tot samenwerking van onze kinderen. Dit noemen we 21ste eeuwse vaardigheden. Hoe bereiden basisscholen kinderen optimaal op deze uitdagingen voor?

UN1EK wil de behoefte van ouders onderzoeken met betrekking tot hoe, waar en wanneer een leerling leert. Hoe kunnen we met de inhoud en strategie van ons onderwijs leerlingen de kennis en de vaardigheden bijbrengen die ze voor hun toekomst in de 21ste eeuw nodig hebben?

Uw mening is van grote waarde bij de vernieuwing van ons aanbod voor onderwijs en opvang. Onder alle deelnemers worden twee vrijkaarten verloot voor de VUE bioscoop in Vlaardingen. Indien u hierop kans wilt maken, kunt u uw mailadres aan het einde van de enquête invullen.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Deelname aan de enquête is anoniem; de uitkomsten worden op postcodeniveau geanalyseerd.

U vindt de enquête hier!Gerelateerd