UN1EK organiseert Ouder & Kind Beurs

19-05-2016 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 28 mei organiseert UN1EK in samenwerking met Careyn Kraamzorg voor de tweede keer een Ouder & Kind beurs voor ouders en kinderen van 0 tot 13 jaar. De Ouder & Kind beurs vindt plaats van 11.00 uur-14.00 uur bij IKC De Ark, aan de Lissabonweg 2-4.

Op de bewuste dag staat het schoolplein van IKC De Ark vol met kraampjes en een springkussen. (Aanstaande) ouders vinden er informatie over zwangerschap, opvoeding, verzorging, opvang en onderwijs van kinderen van 0 tot 13 jaar. Er zijn ook leuke cadeautjes en handige spulletjes te koop. Op de kinderkledingbeurs kunnen ouders tweedehands kinderkleding aanschaffen. De opbrengst is bestemd voor het ondersteuningsfonds voor kinderen van IKC De Ark.

Ouders kunnen deelnemen aan diverse workshops zoals yoga, kinderfotografie, belly painting en veiligheid-in-en-om-het-huis. Voor kinderen zijn er creatieve en sportieve activiteiten zoals een springkussen, peuterdans, gym en Voetjebal. De Leesladies laten op bijzondere wijze zien hoe een kinderboek gaat leven.

IKC De Ark is bereikbaar met de tram, auto en fiets; er is volop parkeergelegenheid. De volledige deelnemerslijst en meer informatie over de UN1EK Ouder & Kind beurs is te vinden op de website Un1ek.nl   en via de Facebookpagina die u hier  vindt.

Gerelateerd