UN1EK viert de UN1EK weken

15-09-2016 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 15 september is het de nationale Dag van de Leidster en op woensdag 5 oktober is het de nationale Dag van de Leraar. UN1EK onderwijs en opvang viert in deze periode de UN1EK weken met een bijzondere campagne ‘Ik ben UN1EK’.

,,We willen het bijzondere werk van onze UN1EKe medewerkers in de komende weken extra belichten. Dat doen we letterlijk met een bijzondere fotocampagne’’, vertelt Eric Boerhout, voorzitter van het college van bestuur. ,,In onze IKC’s, scholen en opvanglocaties kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar spelen en leren in een doorgaande lijn. Onze medewerkers zorgen er iedere dag samen voor dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, zodat hun talenten tot bloei kunnen komen’’.

Medewerkers van het UN1EK servicebureau hebben locaties bezocht en maakten foto’s van hun collega’s. Zo werd zichtbaar dat alle medewerkers van UN1EK - van chauffeur tot leerkracht, van medewerker klantenservice tot pedagogisch medewerker en van huishoudelijk medewerker tot directeur – dagelijks hun bijdrage leveren aan het welbevinden en de ontwikkeling van alle kinderen én aan het integrale aanbod van onderwijs en opvang bij UN1EK. De medewerkers van UN1EK zijn professionals met vakkennis en een groot hart voor kinderen. Daar zijn ze trots op!

 

Wij zijn UN1EK

UN1EK onderwijs en opvang heeft in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis zes integrale kindcentra (IKC’s) voor opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar, tien basisscholen met peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang en diverse locaties voor kinderopvang. Bij UN1EK werken 800 professionele medewerkers die dagelijks met veel plezier ruim 5.000 kinderen ontvangen.

In alle locaties biedt UN1EK opvang, onderwijs, ontwikkeling, opvoeding en ontspanning in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De IKC’s van UN1EK hebben een uniek profiel en aanbod zodat kinderen toekomstgerichte kennis en vaardigheden kunnen opdoen.

Gerelateerd