UN1EK zoekt nieuwe collega’s via een Eat, Meet & Greet

04-06-2019 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - UN1EK organiseert dinsdag 11 juni een kennismakingsavond voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende baan in het onderwijs of de opvang bij onze vernieuwende organisatie. Het event vindt plaats bij Kindcentrum Prins Willem Alexander, Gansfoortstraat 1-5 in Vlaardingen. Je bent van harte welkom tussen 18.00 en 20.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je alle informatie over UN1EK, de ontwikkelingen binnen onderwijs en opvang en de kansen die dit jou biedt en maak je kennis met onze collega’s.

Wat wil JIJ betekenen voor onze kinderen?
Dit is je kans om op een informele manier je te oriënteren op een baan bij UN1EK. Laat je inspireren tijdens de twee lezingen over vernieuwende onderwijsconcepten en de kansen die voor jou ontstaan door alle ontwikkelingen binnen het onderwijs en de opvang. De IKC- en schooldirecteuren en
managers kinderopvang van UN1EK vertellen hoe zij in hun locatie invulling geven aan ontwikkelingsgerichte opvang en toekomstgericht onderwijs in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Je krijgt een rondleiding door het IKC. De opleidingscoördinatoren van UN1EK kunnen je alles vertellen over de opleidingsmogelijkheden binnen UN1EK. En wil je snel aan de slag? Je kunt je uitgebreid laten informeren over de actuele vacatures bij UN1EK en direct in gesprek gaan met de HR adviseurs.

Ben jij UN1EK? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ben je gediplomeerde leerkracht of leerkrachtondersteuner en op zoek naar een inspirerende baan in een vernieuwende organisatie? Ben je pedagogisch medewerker en wil je graag werken bij één van onze opvanglocaties? Of heb je interesse om ooit door te groeien naar het onderwijs? Wil je weer aan de slag in het basisonderwijs, maar wil je ook ruimte hebben voor andere dingen? Wil je naast je werk ook nog tijd hebben voor je studie? Heb je kinderen, maar wil je toch nog parttime aan de slag? Ben je werkzaam in een andere branche, maar wil je in het basisonderwijs werken? Als zijinstromer of via een Beroeps Begeleidende Leerweg? Of zou je het leuk vinden om bijvoorbeeld één dag in de week les te geven? Kom dan zeker langs, want wij zijn op zoek naar jou! Kijk even HIER voor het hele programma en meld je aan voor UN1EK Eat, Meet & Greet.

Gerelateerd