UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras

09-08-2016 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - Op woensdagmiddag 17 augustus organiseert UN1EK van 13.30 tot 17.30 uur het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen. Alle kinderen van vier tot dertien jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn – onder begeleiding van een ouder of volwassene – van harte welkom!

De toegang is gratis; bij binnenkomst ontvangen kinderen een strippenkaart waarmee zij allerlei leuke sportieve, creatieve en muzikale activiteiten kunnen doen. Via de website van UN1EK kunnen ouders het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest vooraf printen en invullen. Dan kunnen zij op 17 augustus via de 'fast lane' snel naar binnen.

Tijdens het UN1EK Zomerfeest neemt UN1EK de videoclip op bij het nieuwe UN1EK lied. Kinderen kunnen meedansen en zingen. Het dansje kan geoefend worden met de ‘how-to-dance’ videoclip op Youtube.

Ouders die hun kind naar het UN1EK Zomerfeest willen laten gaan, maar zelf geen tijd of gelegenheid hebben om hun kind te vergezellen, kunnen een dag vakantieopvang boeken via de klantenservice van UN1EK. Bel 010 – 435 56 11 of stuur een e-mail naar vakantieopvang@un1ek.nl.

Ieder weekend is het promoteam van UN1EK aanwezig op het Zomerterras om met kinderen leuke activiteiten te ondernemen. Op de website van UN1EK is te zien wat er op welke dag te doen is op het Zomerterras.

Op zaterdagavond 20 augustus organiseert UN1EK tussen 19.00 en 20.00 uur het KinderDiscoTerras. Kinderen kunnen lekker dansen op hun favoriete zomerhits! Maximaal drie kinderen per volwassene mét toegangskaart voor het DiscoTerras, kunnen tussen 18.00 en 20.00 uur gratis naar binnen bij het UN1EK KinderDiscoTerras. Via de Facebookpagina van UN1EK kunnen kinderen stemmen op het favoriete dancetrack voor het KinderDiscoTerras.

Gerelateerd