Van Kampen ’s Got Talent !

01-07-2016 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN – Honderden kinderen van Integraal Kindcentrum Van Kampen bevolkten afgelopen woensdag de Stadsgehoorzaal. De aanleiding ? Een groot aantal van hun schoolgenootjes waren finalisten in een talentenjacht genaamd Van Kampen’s Got Talent !

De voorrondes en de halve finales werden eerder op school gehouden. De scholieren mochten “hun kunstje” in hun eigen klassen voordoen. Alle klassen kozen in elke categorie een winnaar uit en deze winnaars uit de groepen namen het in de halve finales op tegen de halve finalisten van de andere groepen  van dezelfde klassen jaar.

Op de Van Kampenschool leeft er een traditie van aandacht voor talent en jaarlijks mondt dat uit in optredens; dit jaar in een nieuw jasje. Manon van ‘t Wout, juffrouw van groep 6b, organiseert al de jaarlijkse Kanjershow van IKC van Kampen en dit jaar deed ze dat samen met drie ouderraadsleden Saskia Huf, Ilona Netten en Ömer Öztürk. Het team pakte groot uit en legde samen met directeur Misja van Herp, de Stadsgehoorzaal vast. De scholieren mochten dit jaar dus hun talenten laten zien op een echt podium.

De kandidaten werden gepresenteerd door hun klasgenoten en twee juffen jureerden op de presentatie en de uitvoering van de act. Wie er gewonnen heeft? Dat maakt eigenlijk niet heel veel uit. Bij de Van Kampenschool is iedereen een kampioen !



Gerelateerd