Wees welkom op de Wereldwijzerdag

13-05-2016 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Openbaar kindcentrum De Wereldwijzer organiseert op woensdag 18 mei van 14.30 tot 19.00 uur een Wereldwijzerdag in en rond de school op het Erasmusplein. Op deze dag laat het kindcentrum zien wie zij zijn: een openbaar en multicultureel kindcentrum, iets waar ze zeer trots op zijn!

Op deze dag kan iedereen kennismaken met de veelzijdigheid van het kindcentrum in de breedste zin van het woord. Vol trots presenteren ouders van het kindcentrum hun ‘roots’ op de culturenmarkt, op het terras kunt u genieten van hapjes en drankjes vanuit de verschillende culturen, kinderen kunnen genieten van diverse spellen, sporten en workshops.

Daarnaast zijn er op het podium verschillende optredens van uiteenlopende aard. Op deze dag krijgt u een beeld van de diversiteit van het kindcentrum en de verrijking die dit geeft. 

Ter voorbereiding op deze dag is er op de Koningsspelen een sponsorloop geweest waaraan alle kinderen van het kindcentrum hebben deelgenomen. Van het geld dat met de Wereldwijzerdag wordt opgebracht, gaat vijftig procent naar de Stichting Spieren voor Spieren. De rest van het geld wordt geïnvesteerd  in het kindcentrum.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date