CDA stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen vast

03-11-2017 Politiek Redactie

VLAARDINGEN – De ledenvergadering van het CDA Vlaardingen heeft gisteravond de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Na lijsttrekker Jacky Silos volgen Corné Venema, Marieke Thommis, Marnix Alderliesten en John Huf.

Corné Venema (29) is fractie-assistent van het CDA. Marieke Thommis (38) is steunraadslid voor het CDA in Vlaardingen en werkt als beleidsmedewerker voor de CDA-Statenfractie Zuid-Holland. Marnix Alderliesten (31) zit sinds 2014 in de gemeenteraad en is woordvoerder voor de thema’s milieu, groen, wonen, binnenstad en economie. John Huf (65) is een veelzijdig vrijwilliger. Hij is onder meer lid van de klankbordgroep Dak- en thuislozenopvang De Elementen Vlaardingen, wijkvrijwilliger in de Vettenoordsepolder en mede-initiatiefnemer van de sociale supermarkt Super Van Lopik.

Stephan Hopman, Conny Oosterom, Kevin Kap, Gerard van den Berg en Willem de Wilt maken het eerste tiental compleet. Op de plaatsen 23 en 24 staat het lijstduwersduo Bram Keizerwaard en Agnes van Ardenne. Bram Keizerwaard was eerder fractievoorzitter van het CDA in Vlaardingen. Agnes van Ardenne was eerder minister voor Ontwikkelingssamenwerking.

CDA-voorzitter Peter van Rijn is blij met de lijst. “Het is een sterke lijst, een mix van jong en oud, man en vrouw, ervaren en nieuw. Prima mensen die zich met hart en ziel willen inzetten voor de stad, en dat graag samen doen met de Vlaardingers.”Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date