Categorieën

Service

ChristenUnie-SGP presenteren ‘Samen voor U’

ChristenUnie-SGP presenteren ‘Samen voor U’
Politiek

ChristenUnie-SGP presenteren ‘Samen voor U’

  • Advertorial
  • 07-02-2018
  • Politiek
ChristenUnie-SGP presenteren ‘Samen voor U’
VLAARDINGEN - De verkiezingscampagnes zijn gestart. Elke partij heeft haar kandidatenlijst, programma en campagneposters klaar en wil haar boodschap graag onder de aandacht brengen. Onder de slogan ‘Samen voor U’ is de ChristenUnie-SGP deze campagne ingegaan. Een combinatie, die al jaren goed werk levert en zij doen dit ‘Samen voor U’. 

De top vier van de ChristenUnie-SGP zal op 21 februari in Zorgcentrum Uitzicht hun programma presenteren en deze toelichten met korte filmpjes. Hierbij wordt de gelegenheid geboden de aanwezigen kennis te laten maken met de kandidaten en het programma. Er is ruimte voor al uw vragen. Na afloop is er nog tijd om ook persoonlijk met de kandidaten in gesprek te gaan. 

Op deze avond is iedereen welkom. Is de ChristenUnie-SGP u de afgelopen jaren opgevallen door het werk dat zij voor u hebben gedaan, maar weet u niet of deze partij goed bij u past? Dan mag u zeker niet ontbreken op deze avond! 

21 februari, inloop 19:15, presentatie van 19:30 tot 20:30. Zorgcentrum Uitzicht, Churchillsingel 483, 3137 XB Vlaardingen

Yara Industrial B.V.

Zevenmanshaven Oost 67, Vlaardingen

Meer over Yara Industrial B.V. →