D66 actief met en voor bewoners

18-03-2018 Politiek Advertorial

VLAARDINGEN - Heeft u ons ook al gesproken aan de deur? Enthousiaste D66ers lopen namelijk regelmatig door de wijken van Vlaardingen om bewoners te spreken over wat er speelt in hun wijk. Zo hopen wij te horen en te zien waar de gemeente de komende tijd iets aan zou moeten verbeteren, of natuurlijk juist wat er goed is en behouden moet blijven. De afgelopen paar maanden hebben deze gesprekken in het teken gestaan van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Al deze gesprekken hebben een belangrijke rol gespeeld bij het opstellen van ons programma, en de plannen waarmee wij de komende jaren de stad mooier willen maken.

Er zijn een aantal onderwerpen die tijdens deze gesprekken terug blijven komen; zo zijn het parkeerbeleid en de binnenstad twee belangrijke en terugkerende thema’s. Ook het onderwijs, de verbinding met Rotterdam CS, een buitenbad, ongelijke trottoirs en (gevaarlijke) verkeerssituaties zijn aan de orde gekomen als punten waar de gemeente aandacht aan moet besteden. Als positief punt zijn de meeste Vlaardingers trots op de Broekpolder. Dit mooie groengebied wordt vaak genoemd als een belangrijk recreatiegebied dat behouden moet blijven.

D66 neemt deze punten serieus en pakt ze op. Zo voert D66 volop strijd om een halte van de waterbus naar Vlaardingen te krijgen. Ook is D66 nauw betrokken bij het Centrumplan Binnenstad waarmee de komende twee jaar ruim 2,6 miljoen geïnvesteerd wordt in de binnenstad. Binnen dit plan, dat in goed overleg met de binnenstad zelf tot stand is gekomen, wordt de komende jaren ook goed gekeken naar het terugdringen van de leegstand en het parkeerbeleid. Daarnaast is D66 in gesprek met een partij die de mogelijkheden voor een buitenbad in Vlaardingen aan het onderzoeken is.

Naast de punten die wij al opgepakt hebben, zullen wij de komende tijd ook de overige aandachtspunten van bewoners oppakken. Via Facebook houden wij iedereen op de hoogte van onze acties en bevindingen. Heeft u ons gemist? Wij horen alsnog graag van u via de mail, of laat een bericht voor ons achter op Facebook!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date