De poppenkast duurt voort

04-12-2018 Politiek Erik Meijer

VLAARDINGEN - De stammenstrijd binnen (of juist buiten) ONS.Vlaardingen duurt voort. De lokale partij is de regie over de eigen facebookpagina kwijt sinds fractievoorzitter Ron Boers en mederaadslid Tim Thiel uit de partij werden gezet in de nasleep na het aftreden van wethouder Arnout Hoekstra. Boers en Thiel beheren de pagina en weigeren er tot nu toe afstand van te nemen en hem over te dragen. Kort na het excommuniceren van de twee 'rebellen', werd ONS-wethouder Frans Hoogendijk op de pagina al afgebrand; inmiddels zijn alle recente berichten van de pagina verwijderd. Het aantal likes is van enige duizenden teruggebracht tot iets meer dan 300. 

Afgelopen vrijdag hebben Boers en Thiel tenslotte nog de kopfoto van de pagina veranderd. Te zien zijn nu vier poppenkastpoppen waarmee klaarblijkelijk de vier nog zittende raadsleden worden  bedoeld. De gebruikersnaam van de pagina is aangepast naar: onderdanenvanKeizerFrans. Als mailadres staat op de pagina KeizerFransVanVlaardingen@gmail.com vermeld. Wie mailt komt ongetwijfeld bij Boers en Thiel uit.

Wat de twee met de niet aflatende treitercampagne richting hun voormalige partijgenoten hopen te bereiken, blijft raadselachtig. Slechts bij een handjevol fans lijken ze er nog de handen voor op elkaar te krijgen. Boers en Thiel gaven eerder aan dat juist zij het ware ONS-DNA in zich herbergen. Als daarmee wordt bedoeld het opkomen voor Vlaardingers en hun reële problemen en terechte klachten, dan wordt het hoog tijd dat beide heren zich aan hun eigen haren uit het moeras van rancune omhoogtrekken en weer dat gaan doen wat ze hebben beloofd te zullen doen. En dat is dus niet het eigen gekrenkte ego voorop stellen maar een luisterend oor bieden aan mensen met klachten en oplossingen bedenken voor mensen met problemen. En begin daarmee liever vandaag dan morgen!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date