Gemeenteraad maakt het woensdag af

09-07-2018 Politiek Redactie

VLAARDINGEN – De raadsvergadering van afgelopen donderdag had de laatste moeten zijn voor de zomervakantie. Een langdurige discussie over de financiën van Vlaardingen en een dreigende motie van wantrouwen, treurnis of afkeuring richting wethouder Arnout Hoekstra maakte dat het niet lukte om op tijd klaar te zijn. Even na middernacht werd er afgehamerd door voorzitter burgemeester Annemiek Jetten en woensdag 11 juli wordt er verder vergaderd.

Op de agenda staan nog de Jaarstukken van 2017 en een voorstel om vrij reizen met het openbaar vervoer mogelijk te maken voor AOW-gerechtigden met een inkomen tot 120% van de Bijstandsnorm. Bij het eerste punt wordt een motie ingediend, bij het voorstel over vrij reizen een amendement.

De raadsvergadering begint om 20.00 uur in het stadhuis aan de Markt en is openbaar toegankelijk. Of de motie richting wethouder Hoekstra er nog komt is onzeker. Het punt leek afgelopen donderdag in ieder geval een conflict op te leveren tussen wethouder Frans Hogendijk en de fractie van ONS.Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date