Categorieën

Service

Na de verkiezingen: vanavond verder

Na de verkiezingen: vanavond verder
Politiek

Na de verkiezingen: vanavond verder

  • Redactie
  • 26-03-2018
  • Politiek
Na de verkiezingen: vanavond verder
VLAARDINGEN – Vanavond vindt om 20.00 uur in de raadszaal aan de Markt 11 de eerste bijeenkomst in het kader van de verkenningen naar de mogelijkheden voor een nieuw college plaats. Op 6 januari is door alle lijsttrekkers unaniem vastgesteld dat de leider van de grootste partij als trekker van de formatiebesprekingen op zal treden. Gegeven het feit dat ONS.Vlaardingen de grootste partij is geworden in Vlaardingen ligt het initiatief voor deze bijeenkomst bij hen.

Frans Hoogendijk heeft de afgesproken datum van 26 maart benut voor een eerste bijeenkomst waarin alle partijen hun zegje kunnen doen over hoe zij denken over de verkiezingsuitslag en de betekenis daarvan voor de coalitie-onderhandelingen c.q. de formatie. Verder zal Frans Hoogendijk een voorstel voor een aanpak voorleggen of, als dat nodig is, een mogelijke externe adviseur presenteren die hem bijstaat bij de taak die bij hem is neergelegd .

Ook daarover zal deze avond gesproken worden. De avond begint om 20.00 uur in de Raadzaal van het stadhuis. De bijeenkomst is openbaar en iedereen is welkom. Daarnaast is de bijeenkomst ook  te volgen via www.vlaardingen.nl/raadlive