ONS.Vlaardingen: meld incidenten centrum

17-10-2016 Politiek Redactie

VLAARDINGEN – In februari dit jaar presenteerde ONS.Vlaardingen een zwartboek   over de Westwijk. Vandaag roept de partij op om incidenten in het centrum te melden. Ook deze zullen gebundeld worden en overhandigd aan burgemeester Bert Blase. Op de eigen Facebookpagina meldt ONS.Vlaardingen:

,,De incidenten op het Veerplein en Liesveld nemen met de week in aantal en ernst toe. Vrouwen en meisjes worden seksueel geïntimideerd, mensen worden bedreigd en lastiggevallen, winkeliers worden geterroriseerd. Winkelpersoneel durft niet meer alleen af te sluiten of naar huis te gaan, echtgenotes moeten eerder vrij nemen om vrouw of dochter van hun werk op te halen. Tragisch dieptepunt was gisteravond, toen een enorme steen van het viaduct werd gegooid, klaarblijkelijk in een poging er iemand mee te raken. Burgemeester Blase belooft van alles op gebied van toezicht, maar praktisch gebeurt er drie keer niks’’.

Vervolgens vraagt ONS.Vlaardingen iedereen om incidenten in het centrum, van groot tot klein, op deze Facebookpagina te melden. Dat kan via ron.boers@vlaardingen.nl  , of via Messenger. Het mag ook anoniem: ,,Want wij weten inmiddels hoeveel angst er in het centrum heerst’’. De partij zal het nieuwe ‘zwartboek’ vervolgens aanbieden, voorzien van een niet onderhandelbare eis namens bezoekers, bewoners en winkeliers: zorg per direct voor permanent preventief fysiek toezicht.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date