ONS.Vlaardingen wil ook in Schiedamse gemeenteraad

03-07-2018 Politiek Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - De politieke partij ONS Vlaardingen wil ook in Schiedam een afdeling starten. Dat heeft fractievoorzitter Ron Boers laten weten aan de WOS, de lokale omroep in het Westland.

De winnaar van de raadsverkiezingen in Vlaardingen, inmiddels ook in het college van de Haringstad, zegt nu al campagne te gaan voeren. "We zijn een partij die vier jaar lang campagne voert, vandaar dat we nu al zijn begonnen", legt Boers uit.

Volgens hem is het handig om ook in andere plaatsen actief te worden, om zo als lokale partij sterk te staan in overlegstructuren als de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en gezamenlijke regelingen als bijvoorbeeld Stroomopwaarts. Daarom wil ONS behalve in Vlaardingen en Schiedam ook graag in Maassluis in de gemeenteraad komen.

ONS spreekt met verschillende mensen, met name uit Maassluis, over hun mogelijkheden de partij een gezicht te geven. ONS verkiest die aanpak boven een samenwerking met andere lokale partijen. "We zijn echt een partij die het anders aanpakt", aldus Boers. "Dan is het beter om het ook zelf te doen."Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date