Pax: verkiezingsdebat over (on)vrede

07-03-2018 Politiek Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdag 21 maart zijn de Gemeenteraadsverkiezingen. In Vlaardingen kunnen we kiezen uit 236 kandidaat raadsleden van 14 partijen. De lijsttrekkers en andere vertegenwoordigers daarvan horen en zien we momenteel regelmatig. Op www.stemwijzer.nl  leest u via stellingen in het kort hoe partijen staan ten opzichte van verschillende onderwerpen.

PAX Ambassade van Vrede Vlaardingen mist hierin het thema ‘(on)vrede’. Ook op lokaal niveau is dit immers een belangrijk thema: voor uw eigen woon-, werk-, leer- en leefomgeving! Daarom organiseert PAX Ambassade van Vrede Vlaardingen op woensdagavond 14 maart, precies een week vóór de verkiezingen, een avond waarop u interactief in gesprek kunt gaan met onze partijen over 5 thema’s: werken/werkeloosheid, wonen, schuldenproblematiek, vluchtelingen, en de kloof tussen overheid en burgers. Want elke inwoner heeft er recht op gehoord en begrepen te worden. Ieder onderwerp wordt kort toegelicht, partijen worden uitgenodigd hun standpunt hierover naar voren te brengen en vervolgens is er ruimte voor inbreng vanuit het publiek.

Het programma wordt verluchtigd met korte momenten poëzie door de Stadsdichter en muziek. De avond wordt gehouden in de bovenfoyer van de Stadsgehoorzaal, is vanaf 19.30 uur gratis toegankelijk en duurt van 20.00-22.00 uur. PAX hoopt op een hoge opkomst. U bent méér dan welkom - want uw mening telt!   

 


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date