PvdA trekt de wijk in

02-05-2017 Politiek Redactie

VLAARDINGEN – De PvdA Vlaardingen wil graag goed op de hoogte zijn van wat er allemaal speelt in de diverse wijken van onze stad. Daarom bezoeken de raadsfractie  en bestuursleden van de PvdA Vlaardingen de wijken en voeren gesprekken met de inwoners van de wijk. Noem het maar een wijkschouw.

Op vrijdagmiddag 12 mei vindt er een wijkschouw plaats in de VOP. Aanvang is 14.00 uur in de Buurtkamer aan de Valeriusstraat 28. De inwoners van de VOP zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Na de ontvangst met koffie zal er een wandeling plaatsvinden door de VOP. Hierbij wordt een aantal plekken bezocht, waar mooie initiatieven zijn ontstaan. De PvdA Vlaardingen wil echter ook geïnformeerd worden over minder fraaie zaken in de wijk en ook daar een bezoek brengen. De bewoners leveren op deze wijze extra input voor het verkiezingsprogramma van de PvdA Vlaardingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

De wijkschouw wordt rond de klok van 17.00 uur afgesloten met een gezamenlijke borrel in eetcafé Stam op de Markt. De PvdA Vlaardingen hoopt zoveel mogelijk inwoners van de VOP te verwelkomen tijdens de wijkschouw.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date