Stadsbelangen Vlaardingen presenteert kandidatenlijst

13-02-2018 Politiek Redactie

VLAARDINGEN - De kandidatenlijst van Stadsbelangen Vlaardingen kent enkele oud gedienden maar vooral nieuwe namen. Kandidaten met een verschillende achtergrond, maar allemaal Vlaardingers die niet alleen in Vlaardingen wonen maar ook leven. De lijst wordt aangevoerd door Peter Leeman als lijsttrekker en hij zal na de verkiezingen mogelijk de nieuwe fractievoorzitter zijn. Nummer 10 op de lijst is Herman Berkhout die politiek woordvoerder is en beoogd wethouder.

De volledige kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

1. Peter Leeman
2. Jos van Brenkelen
3. Karim Adlaoui
4. Louise Pennings
5. Ersel Sarac
6. Astrid Maatsen-Banel
7. Bob Kooiman
8. Hoessein Azzouz
9. Albert Brouwer
10. Herman Berkhout
11. Erik Bouman
12. Leo Ruigrok
13. Marco de Brabander

Verder kent Stadsbelangen ook nog enkele adviseurs die om verschillende redenen niet op de lijst staan maar wel hun steun geven aan de partij. Dat zijn onder andere Yke Takens (samenleving), Mitad Sarac (zorg), Marian Maatsen (ondernemen) en Amin Bouazzoui (jongeren) Zij zullen Stadsbelangen de komende tijd tijdens de verkiezingscampagne maar ook daarna adviseren op hun vakgebieden.

Oprichter en terugtredend fractievoorzitter Albert Brouwer die nog wel plek 9 van de kandidatenlijst siert is erg blij met deze lijst. Hij zegt: “Het is een mooie lijst. Met Vlaardingers met verschillende culturele achtergronden. Mensen ook die in veel gevallen niet alleen professioneel betrokken zijn bij Vlaardingen maar ook met hun vrijwilligerswerk bijdragen aan de Vlaardingse samenleving. Het zijn frisse kandidaten met een goed stel hersens. Dus gewoon de goede mensen. Kandidaten die respectvol en correct met mensen omgaan en zich inzetten voor Vlaardingen. Zoals wij politiek willen bedrijven.”

Gerelateerd