Categorieën

Service

Thema-avond met minister over Oekraïne

Thema-avond met minister over Oekraïne
Politiek

Thema-avond met minister over Oekraïne

  • Redactie
  • 05-04-2016
  • Politiek
Thema-avond met minister over Oekraïne
VLAARDINGEN - Op 6 april wordt in Nederland een raadgevend referendum gehouden. U kunt dan stemmen over de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. De PvdA Vlaardingen organiseert in samenwerking met Stichting Spoetnik op vanavond, dinsdag 5 april, een thema-avond over dit associatieverdrag met Oekraïne. Tijdens avond wil de PvdA Vlaardingen onder andere de feiten en fabels omtrent het associatieverdrag aan de orde stellen.

Er zijn twee gastsprekers: Lilianne Ploumen, Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en Alexander Horin, ambassadeur van Oekraïne. Gespreksleider is Mario Stam, wethouder in Schiedam. Uiteraard is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.
Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur (inloop) van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De aanvang is 19.30 uur en de verwachte eindtijd 22.30 uur.

De bijeenkomst vindt plaats in de Kroepoekfabriek aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A en de toegang is gratis. Bij binnenkomst ontvangt u 4 consumptiemuntjes.