Vlaardingse politici gaan in debat

11-02-2018 Politiek Redactie

VLAARDINGEN - Sinds jaar en dag is het gebruikelijk dat het IKV, de ondernemersvereniging in Vlaardingen, een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen de ondernemers van Vlaardingen in gesprek laat gaan met de lijsttrekkers van de lokale politieke partijen. Op maandag 12 februari zullen de meeste partijen deelnemen aan dit traditionele ‘Broodje Politiek’ dat het IKV organiseert, voor politici en ondernemers.

Bij Broodje Politiek krijgen vertegenwoordigers van de partijen de mogelijkheid hun standpunten te verduidelijken ten aanzien van een aantal actuele Vlaardingse onderwerpen en thema's. Vanzelfsprekend zullen dit ook onderwerpen zijn die ondernemend Vlaardingen na aan het hart liggen. Denk daarbij aan de bereikbaarheid van het bedrijfsleven, die de laatste tijd niet optimaal is, maar ook het economisch klimaat in de stad en de aanbestedingspolitiek die de gemeente voert.

Het debat start om 18.00 uur in het Delta Hotel en is alleen toegankelijk voor leden van de IKV en andere genodigden.


Debat in Museum

Op dinsdag 13 februari zal er een debat plaatsvinden in het Museum Vlaardingen. RTV Rijnmond werkt voor dit debat samen met Omroep Vlaardingen. Het politieke debat tussen alle lijsttrekkers wordt gepresenteerd door Ruud de Boer namens RTV Rijnmond en co-presentator Tjerk van der Ende namens Omroep Vlaardingen.

Dit politieke debat, waarin verschillende thema's aan de orde komen, vindt plaats van 18.00 tot 19.00 uur. Het vormt een onderdeel van de reguliere uitzending Rijnmond Nu. De uitzending zal ook op Omroep Vlaardingen te beluisteren zijn.

Het Museum Vlaardingen is voor geïnteresseerden in het debat vanaf 16.00 uur vrij toegankelijk.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date