38ste VFC Internationaal jeugdtoernooi

28-05-2017 Sport Redactie

VOETBAL - Een van de langstlopende internationale jeugdvoetbaltoernooien van Nederland wordt in het pinksterweekend gehouden bij VFC in Vlaardingen. Op zaterdag 3 en zondag 4 juni is het weer zover. Aan de Sportlaan in Vlaardingen wordt dan weer het Internationale Jeugdvoetbaltoernooi van VFC gespeeld. Voor de 38e keer alweer en daarmee kun je gerust spreken van een traditioneel toernooi. 

Ook dit jaar is het de organisatie van VFC weer gelukt om uit tal van landen teams naar Vlaardingen te krijgen. De landen die vertegenwoordigd zijn: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Schotland en Engeland. De teams die aantreden komen uit de geledingen JO11, JO13 en JO15. Twee dagen lang zal het complex afgeladen zijn met spelers en bezoekers, waarbij op zaterdagavond ook nog een feestavond is voor zowel spelers, begeleiders, ouders en overige belangstellenden. 

Dit jaar verwelkomen we voor het eerst ook een club uit Frankrijk. VFC is trots te mogen melden dat er ook drie verenigingen aanwezig zijn die een Betaald Voetbal Organisatie zijn. 

De tegenstanders
SV Reeshof uit Tilburg, die al jarenlang meedoet bij elke categorie.
Koninklijke Stormvolgels Hazenrode uit België. Ook een van de trouwe deelnemers.
FC Eindhoven, Nederland
Excelsior Rotterdam, Nederland
Sparta Rotterdam, Nederland
Donside JFC uit Schotland
AFC Stoneham uit Engeland
Koninklijke Racingclub Issegem uit Belgie
Victoria’04, Nederland.

Gerelateerd