Categorieën

Service

Ben Hoogwerf blijft bij DVO 32

Ben Hoogwerf blijft bij DVO 32
Sport

Ben Hoogwerf blijft bij DVO 32

  • Redactie
  • 24-01-2016
  • Sport
Ben Hoogwerf blijft bij DVO 32
VOETBAL - Ben Hoogwerf is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van de selectie van vv DVO’32. Wederom laat hij zich vergezellen door Semjon de Bruijne als assistent trainer. Paul Gast en Nelson do Rosario vormen ook volgend seizoen de medische staf.

DVO’32 verraste vorig seizoen met de aanstelling van de toen nog onbekende trainer Hoogwerf. Hij begon dit seizoen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hoogwerf zegt hierover: “Ik ben bij DVO’32 begonnen aan een hele grote uitdaging. Zowel voor mij persoonlijk als trainer, als ook de gehele ontwikkeling waar de club middenin zit. Er is hier echt iets positiefs ontstaan, maar dat zeker nog niet af is. Mijn spelers, het team, maar ook ik, ontwikkelen ons nog iedere training en wedstrijd. Die ontwikkeling wil ik graag volgend seizoen doortrekken, begeleiden en hopelijk naar een hoger niveau tillen. Ik voel de waardering vanuit diverse kanten van de vereniging en dat geeft mij een goed gevoel om nog een seizoen met elkaar door te gaan.”

Hoogwerf, tevens werkzaam bij Feyenoord Rotterdam als Teamleider Sport & Gezondheid, was geen onbekende voor DVO’32. Tot zijn 15e speelde hij er in de eerste jeugdelftallen. Door een blessure moest hij zich al vroeg richten op het trainerschap.

In het spoor van Ben Hoogwerf blijven ook Pascal Perdijk (teamleider en grensrechter 1e elftal), Frans Smits (trainer 2e elftal) en Johan Toebes (teamleider en grensrechter 2e elftal) onderdeel uitmaken van de technische staf in het volgende seizoen. DVO’32 is dan ook erg tevreden dat het de gehele staf bij elkaar heeft weten te houden om de positieve ontwikkeling van de club te kunnen voortzetten. DVO’32 staat momenteel in de 4e klasse E op een 4e plaats met 23 punten.