Businessclub CWO strikt Henk Fräser

09-02-2020 Sport Redactie

VLAARDINGEN - De Businessclub van het Vlaardingse sv CWO slaagt er al jaren in om interessante gasten te strikken voor de sponsoravonden die jaarlijks worden georganiseerd aan het Trimpad. Eerder bezochten onder andere Gertjan Verbeek, Martin van Geel, Co Adriaanse, Jean Marie Pfaff, Wim Kieft, Kees Jansma en vorig jaar nog Dirk Kuyt sv, CWO.

,,Wij proberen iedere editie weer te verrassen met een gast die niet vaker in onze regio te gast is geweest bij soortgelijke avonden'', aldus Joris van der Windt, een van de bestuursleden van de actieve Businessclub uit Vlaardingen. De editie van 2020 zal 28 mei plaatsvinden, uiteraard onder leiding van businessclublid en vaste presentator Jan Dirk Stouten.

Net als vorig jaar met Dirk Kuyt, zal ook bij deze editie de jongste jeugd bij dit evenement worden betrokken, dit jaar krijgt de snelgroeiende jeugdafdeling van sv CWO (VoetbalsGoal en JO-08 afdeling) de kans om Henk Fraser het hemd van het lijft te vragen tijdens de eerste editie van de CWO-kinderpersconferentie. ,,De kleinste CWO'ers kunnen vooraf de meest brandende vragen aan Fraser in sturen, hieruit worden de tien leukste vragen gekozen en mogen door de kinderen zelf worden gesteld tijdens de CWO kinderpersco, voorafgaand aan het officiële gedeelte met onze sponsoren. Uiteraard zullen alle kids hierna nog met Henk Fraser op de foto gaan, superleuk dat we op deze manier ook weer de jongste CWO'ers bij ons evenement kunnen betrekken'', zegt Jeroen Onderdelinden, die samen met Van der Windt het bestuur van de Businessclub van sv CWO vormt. 

Dat de huidig hoofdtrainer van Sparta Rotterdam genoeg te vertellen heeft is een feit, de oud international die als speler twee keer landskampioen werd en als trainer van Vitesse de KNVB-beker wist te winnen wordt immers aan diverse topclubs gelinkt. Zover is het nog niet, want eerst zal Henk Fraser plaats nemen op de bank van st. Businessclub CWO, naast presentator Jan Dirk Stouten.

Deze bijzondere voetbalavond is enkel toegankelijk voor leden van stichting Businessclub CWO, sponsoren van sv CWO en andere genodigden. De persoonlijke uitnodigingen zullen binnenkort worden verzonden. Nog geen lid van stichting Businessclub CWO of sponsor van sv CWO? Vraag naar de mogelijkheden via businessclub@svcwo.nl en wie weet ben jij er 28 mei ook bij!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date