Costello van Steenis op voor derde partij in Bellator

01-11-2018 Sport Redactie

VLAARDINGEN - De Vlaardingse MMA-fighter Costello van Steenis heeft zijn volgende gevecht gepland op 30 november. 'The Spaniard' laat weten dat hij op Bellator 210 in Thackerville (Oklahoma) zal vechten. Van Steenis is ongeslagen in Bellator na twee gevechten. De 26-jarige Vlaardinger won tweemaal in de eerste ronde: op Bellator 185 van Steve Skrzat en afgelopen mei op Bellator 200 in Londen van Kevin Fryer. Beide keren won hij via Technical Knockout (TKO). Chris Honeycutt wordt de tegenstander van Van Steenis. De Amerikaan is een vaste naam in Bellator met zeven overwinningen in tien gevechten. In zijn laatste optreden op Bellator 202 klopte hij Leo Leite via jurybesluit.

Bellator MMA (voorheen Bellator Fighting Championships) is de op één na grootste MMA-organisatie ter wereld. Bellator onderscheidt zich van andere organisaties door veelvuldig gebruik van toernooien in elke gewichtsklasse, verdeeld over seizoenen. De wedstrijden en toernooien zijn in Nederland te volgen op de zender 'Spike'.

Costello van Steenis traint bij MMA Vlaardingen onder leiding van Ricardo Wondel. In de zomer van 2017 heeft Costello getekend bij de organisatie van Bellator.

Gerelateerd