CWO 2 wint finale en promoveert

• Redactie
  • 12-06-2016
VOETBAL - In een bijzonder spannende finale tegen HVC heeft CWO 2 promotie afgedwongen naar de reserve 2e klasse. In de beginfase ging het spel gelijk maar kregen beide teams weinig kansen.  In de 22e minuut scoorde ‘good old’ Peter de Vries uit een scrimmage voor het doel van HVC de 1-0. Hierna volgde een periode waarbij CWO onder druk kwam te staan en moest de uitstekend keepende Erik Holstein een aantal keren reddend optreden.

Na de rust probeerde HVC gelijk druk te zetten maar het was CWO die een aantal kansen kreeg om de voorsprong te verdubbelen. De bal wilde er echter niet in.

Ook HVC kreeg een aantal kansen maar steeds weer was het Erik Holstein die de gelijkmaker voorkwam.  Toen de scheidrechter na 93 minuten affloot kon CWO opgelucht ademhalen en het feestje vieren.  Eén van de supporters van HVC had bloemen meegebracht die ongetwijfeld bedoeld waren voor HVC maar heeft deze aan CWO gegeven, een buitengewoon sportief gebaar.