CWO gelijk bij BVCB

01-05-2016 Sport Redactie

VOETBAL - Met het gelijke spel bij BVCB heeft CWO zich gisteren- met nog twee wedstrijden te spelen- veilig gespeeld. Bolnes kan weliswaar nog in punten gelijk komen maar het doelsaldo van CWO is veel beter. CWO kan in de komende twee wedstrijden nog proberen de top 5 te halen.

In de eerste helft was BVCB optisch beter en kreeg de eerste kans uit een vrije trap even buiten het strafschopgebied. Keeper Angelo Spanjaart redde echter uitstekend. Even later was het CWO dat aan de andere kant een mogelijkheid kreeg toen Nailey Girigorie een diepe bal goed voor gaf en Ippy Kizilay net over kopte. Voor de rust waren er nog schoten op beide doelen van buiten het strafschopgebied, maar de keepers konden hierbij redding brengen.

 

Tweede helft

Na de rust kreeg CWO de beste kansen. Eerst was het Nailey Girigorie die alleen op de keeper af ging maar hard en recht tegen hem aan schoot. Even later was het Yordi Molendijk die alleen voor de keeper verscheen en deze omspeelde.    Iedereen dacht dat hij de bal in het doel zou schuiven maar hij speelde de bal naar links waar Nailey Girigorie liep. De bal was echter te zacht en een verdediger kon de bal wegwerken. In de 70e minuut dacht CWO aan een penalty toen Yordi Molendijk twee verdedigers uitspeelde en in het strafschopgebied onderuit ging. De scheidsrechter zag er geen penalty in en de bal werd uitverdedigd.

In de 80e minuut was er nog enige opwinding toen Mo Benomar na enig duw- en trekwerk de rode kaart kreeg en kon vertrekken. In de slotminuut leek BVCB toch de buit naar zich toe te trekken; een vrije trap net buiten het zestienmetergebied was zo hard dat keeper Angelo Spanjaart de bal niet klemvast had en een aanvaller van BVCB schoot de bal in het doel. De scheidsrechter keurde het doelpunt echter af wegens buitenspel. Zo bleef het zoals het begon 0-0.

Zaterdag speelt CWO de uitwedstrijd bij DCV dat nog volop meedoet voor de derde periodetitel.

 

Gerelateerd