CWO huldigt jubilarissen

09-01-2017 Sport Redactie

VOETBAL - Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging CWO uit Vlaardingen zijn meerdere zeer trouwe jubilarissen in het zonnetje gezet. Het ging om leden die inmiddels al 40, 50 en zelfs 60 jaar verbonden zijn aan de club. Zij kregen allen een fraai CWO speldje, een oorkonde en bloemen voor hun trouwe lidmaatschap. Ook zijn er twee ereleden door de voetbalvereniging benoemd én een lid van verdienste. De benoemde ereleden zijn Klaas Bloem, al jarenlang huisfotograaf en beheerder van de Facebookpagina van CWO, en Pleun Onderdelinden. Pleun heeft veel verschillende functies bij CWO bekleed en is inmiddels hoofdbestuurslid van de club uit Vlaardingen.

Hiernaast werd voormalig penningmeester Gerrit Geers geroemd om zijn professionele aanpak van de afgelopen jaren. Hij wordt gezien als een belangrijk lid dat heeft geholpen met het financieel gezond maken van CWO. Hiervoor is ook hij benoemd tot lid van verdienste.

CWO is erg blij en trots met de jubilarissen, ereleden en het lid van verdienste, die de voetbalclub al zoveel decennia steunen.

60 jaar lid:

Henk Odijk, Ries v Rossum, Jaap Goudswaard, Albert Verhoogh en Teun Goedknegt.

50 jaar lid:

Jan Bloem, Johan Hoogerwerf, Pleun Onderdelinden, Gerard vd Toorn, Jan Dijkstra, Klaas Bloem, Louis Groen, Cees Voorbach, Wim Onderdelinden en dhr. D. Hamerslag.

40 jaar lid:

Robert Boot, Henny van Reij, Ricardo Drooduin, Ron v Hensbergen, Leo Bakker en Leo Janse.

Gerelateerd