CWO onderuit bij Rozenburg

24-11-2019 Sport Ben van Dijk

VOETBAL - In een wedstrijd die tot de laatste minuut spannend bleef werd een foutje in de achtste minuut CWO uiteindelijk fataal. CWO deed zeker niet onder voor tegenstanderRozenburg en had zeker meer verdiend. 

Al na vier minuten kreeg CWO de eerste kans, Jeroen van de Swaluw haalde van achttien meter hard uit, de keeper van Rozenburg redde uitstekend. Vier minuten later was het aan de andere kant raak. Door het niet snel genoeg uitverdedigen kon een aanvaller van Rozenburg de bal afpakken. Hij vond direct een vrijstaande medespeler die de uitgelopen Elton Evora met een lobje kansloos liet 1-0. CWO liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Er ontstonden volop kansen voor CWO en het leek een kwestie van tijd voordat de gelijkmaker zou vallen. Het lukte CWO echter niet het net te vinden. 

Ook na de rust kreeg CWO veel kansen. Obeida Kadri was in de zeventigste minuut het dichtst bij de gelijkmaker. CWO kreeg een vrije trap net buiten het zestienmetergebied. De bal werd over de muur gekruld maar ging onderkant lat weer het veld in. Ook Rick van de Struis kreeg een uitstekende kans toen hij alleen voor de keeper kwam maar die verwerkte de bal tot corner. In de negentigste minuut kon Taha Kadri nog een keer uithalen maar weer was het de keeper van Rozenburg die redding bracht. Rozenburg was wel af en toe gevaarlijk in de omschakeling maar kon de verdediging van CWO niet echt meer in de problemen brengen.

Zaterdag speelt CWO thuis tegen SVSGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date